tiistai 25. maaliskuuta 2014

Opinnäytetyön palautus

Opinnäytetyön palautuspäivä pääsi kuin pääsikin yllättämään, niin hyvissä ajoin kun työni aloitinkin. Olisin halunnut työssäni löytää enemmän tietoa oikeasti ympäristöystävällisistä maaleista sekä tehdä näillä koemaalauksia ja vertailuja. Toki voin ne myöhemminkin tänne lisätä, mutta olisi ollut kivaa saada se osuus opinnäytetyön puitteissa tehdyksi. Kyynärpää-ongelmat ja vapaa-ajan puute verottivat aika paljon työosuutta, mutta se sai toisaalta minut kirjojen ja netin pariin etsimään tietoa. Alunperin suunnitelmiini eivät kuuluneet mukailu- ja koristemaalaukset, mutta niitä oli niin kiva tehdä niin muutama päätyi tännekin.
1 kommentti:

  1. Moi Niina
    Opinnäytetyötäsi oli mielenkiintoista lukea jo siitäkin syystä, että aihepiiri on minulle hieman vierasta. Joten minä, kuten moni muukin saa tästä uutta pohdittavaa. Näistä välilehtien aiheista saisi vaikka kuinka paljon irti ja hyvään alkuun olet jo päässyt!
    Opinnäytetyön idea mielestäni täyttyi mainiosti, sillä aihe olisi hyvä olla juuri tämänkaltainen oppimisen kokemus ja samallatyö kertoo sinun kiinnostuksestasi.
    Kiitettävä opinnäytetyö! Aurinkoisia työssäoppimispäiviä t: Leena

    VastaaPoista